نقد رژيم صهيونيستي از زبان رسانه هاي اين رژيم - اللهم صلي علی علی بن موسی الرضا المرتضی،

+ نقد رژيم صهيونيستي از زبان رسانه هاي اين رژيم

سه‏شنبه 16 مرداد 1386 ساعت 4:45 عصر
نقد رژيم صهيونيستي از زبان رسانه هاي اين رژيم

در رژيم صهيونيستي اسرائيل نشريه هاي متعددي با گرايش‌ها و ديدگاه هاي سياسي متفاوت چاپ و منتشر مي‌شود که گاه از اوضاع داخلي اين رژيم و موقعيت نامناسب منطقه اي و جهاني آن انتقاد مي‌کنند. دو نشريه "هاآرتص" و "معاريو" از مهم‌ترين اين نشريه‌ها محسوب مي شوند که به صورت سهامي و توسط خانواده هاي بزرگ و ثروتمند اسراييلي اداره مي‌شوند. بررسي اخبار و گزارش هاي نيمه دوم خرداد ماه سال جاري اين دو نشريه که بر روي پايگاه هاي اينتر نتي آنها منتشر شده و برخي ديگر از رسانه هاي آن نشان‌دهنده نارضايتي عمومي از سياست هاي تند و جنگ‌طلبانه اين رژيم و مقام هاي آن است. "رشد اقدامات يهود ستيزانه در جهان به دليل سياستهاي غلط مقام هاي اسراييلي "، " سربازان اسرائيلي در جنگ سي و سه روزه لبنان دچار عدم تعادل رواني شدند" و " بروز اختلاف بين مقام هاي اسراييلي " برخي از موضوع‌هايي است که اين رسانه‌ها به آن پرداختند.

***عدم تعادل روحي سربازان رژيم صهيونيستي
پايگاه خبري "ان اف سي" يکي ديگر از رسانه هاي رژيم صهيونيستي است که از وضعيت وخيم روحي سربازان اسراييلي در جنگ سي و سه روزه لبنان خبر داد. اين پايگاه خبري نوشت : ‪۴۰۰‬سرباز اسراييلي در جنگ لبنان دچار عدم تعادل رواني شدند . به گزارش ان اف سي در نشست ويژه کميته خارجي و امنيتي "کنيست " ( مجلس رژيم صهيونيستي )درباره آسيب ديدگان جنگ لبنان گفته شده ‪ ۴۰۰‬سرباز در نتيجه جنگ لبنان دچار ضربات روحي و رواني شده‌اند و از اين تعداد ‪ ۴۰‬نفر بهبود يافته وبه خدمت بازگشتند. در بين سربازان هشت سرباز ناتوان از ادامه خدمت تشخيص داده شدند و ‪ ۱۰‬سرباز ديگر از شرکت در فعاليتهاي رزمي در طول خدمت معاف شدند.

***ناکامي در تحريک آمريکا براي حمله به ايران
با تمام تلاشهاي رژيم صهيونيستي براي تحريک آمريکا به منظور حمله نظامي به ايران پايگاه اينترنتي "نعنع"از صفر بودن امکان حمله خبر داد. نعنع نوشت: با توجه به موضع جديد آمريکا که به اطلاع مقامات سياسي ارشد اسرائيلي نيز رسيده است احتمال حمله آمريکا به ايران صفر است زيرا اين اقدام داراي پشتوانه سياسي و نظامي در آمريکا نيست .

***بروز اختلاف در بين مقام هاي رژيم صهيونيستي
روزنامه"هاآرتص " از بروز اختلاف هاي ايدئولوژيک در بين مقام هاي رژيم صهيونيستي خبرداد. هاآرتص نوشت: "زوولون اورلو" رئيس حزب "مفدال" گفت: "اوراهام بورگ " رئيس سابق آژانس يهود تعادل فکري خود را از دست داده است. او افزود :اوراهام بورگ که فرزند رئيس فقيد حزب مفدال است از پدر خود پيروي نکرده و خواهان تخريب "معبد سليمان" است و به ملت يهود توصيه مي‌کند به تبعيد برود. بورگ رئيس سابق "آژانس يهود" در مصاحبه با هاآرتص گفته بود "او ديگر صهيونيست نيست ". او در کتاب جديد خود "پيروزي بر هيتلر" رژيم صهيونيستي را با آلمان پيش از ظهور نازيسم مقايسه کرده است . مقام هاي رژيم صهيونيستي اظهارات بورگ را "بسيار خطرناک " خوانده اند به ويژه به اين سبب که او رئيس سابق آژانس يهود است.

***رشد اقدامات يهود ستيزانه در واکنش به اقدامات رژيم صهيونيستي
پايگاه اينترنتي روزنامه "معاريو" در گزارشي به افزايش اقدامات يهود ستيزانه در جهان در واکنش به سياستهاي غلط رژيم صهيونيستي اشاره کرد و نوشت: آمار هاي منتشر شده از سوي تشکيلات حقوق فردي در آمريکا نشان مي‌دهد اقدامات يهود ستيزانه در سال ‪ ۲۰۰۶‬در جهان به اوج خود رسيده است. طبق اين گزارش افرادي که دست به اقدامات يهود ستيزانه مي‌زنند رژيم صهيونيستي و سياستهاي آن در سرزمين هاي اشغالي عليه فلسطينيان را دليل اقدامات خود ذکر مي‌کنند.

نوشته شده توسط : خادم الرضا

نظرات ديگران [ نظر]